Elektrisk kylväska till fisket

kylväskaJag fiskar rätt mycket både ute i skärgården samt ute med turbåtarna för att fiska lite sill, kolja eller torsk och ibland när jag kommer hem efter si så där 7 timmar ute så har det tyvärr blivit så att viss del av fisken har blivit kass.

Jag fattar inte varför inte jag har tänkt på det innan… varför inte ha med sig en kylväska med några kylklampar när man är ute med båten och sen när jag kommer in till land så bara kopplar jag in den i cigarettuttaget i bilen och kör hem. Jag har sett andra ha kylväskor men en vanlig hade inte fungerat för mig utan jag behöver en elektrisk kylväska så kan kyla när jag kör hem för det blir oftast en 10-13 mil jag kör.

Det finns ett rätt stort utbud av kylväskor på kylväska där jag hittade en rätt fräck modell jag nog kommer köpa dock kostar den nästan 1000 kronor men det får man väl se lite som en investering i mitt fall då jag slänger lite fisk ibland.

Dock så är det så klart slut för tillfället…